Home > Građevni materijali > Sistemi pokrivanja krovova

Sistemi pokrivanja krovova

Izaberite Leier sistem pokrivanja krovova!

Naše prednosti:

  • Izuzetno je otporan, čvrst i izdržljiv na svim vremenskim uvjetima (orkanski vjetar, nevrijeme, tuča, snježna mećava)- čvrstoća i težina crijepa ib oplata štite krov od svih vremenskih nepogoda.
  • Otporan je i dugovječan - jer se tvrdoća betonskih crijepova povećava tijekom vremena. Mi nudimo garanciju od 35 godina na Leier crijepove, i time pružamo sigurnost pri građenju.
  • Potpuno otporan na vodu – specijalna tehnologija proizvodnje omogućava visoku preciznost u dimenziji, onemogućavajući pritom iskrivljenje crijepa.  Na taj se način crijepovi savršeno uklapaju jedan u drugi, čime se omogućuje potpuno otjecanje vode.
  • Nastojimo da našu ponudu I izbor boja I modela crijepa uvek upotpunimo novim I savremenijim proizvodima. To otvara mogućnosti za individualna rešenja, kao što je na primer stilsko opremanje zgrada I njihove okoline.     
  • Kompletni sistem pokrivanja - sa Leierovim betonskim crijepovimaparalelno se proizvode u odgovarajućoj boji i dopunski odnosno popratnielementi koji zajedno čine jedan kompletan sistem za pokrivanje. Tako će Vaš krov biti funcionalno i estetski izuzetno vrijedan, a to će i Vama pričinjavati veliko zadovoljstvo.

DALJE>>

Crijep Toscana

Naš novi proizvod, koji se proizvodi sa najvećom visinom profila (42 mm), nalazi svoju primenu pre svega na građevinama meditaranskog tipa.

DALJE>>

Crijep Veneto

Klasičan crijep za krov, zamišljen (izrađen) u alpskom stilu.

Verzija za tisak