PDF preuzimanje Ispiši ovaj članak E-mail

Durisol sustav vinskih regala

Kod Leiera nećete pronaći samo odgovarajuće građevne materijale za kuću ili zidove. Prema vašim zahtjevima, na raspolaganju vam stojimo i s rješenjima izvanredne kvalitete i za vaš vrt. Leier je i za skladištenje vina pronašao estetsko, dugotrajno i praktično rješenje, a elemente od Durisola svatko može kombinirati po volji.

Komplete za čuvanje vina čine Durisol elementi, odnosno materijala na bazi cementa i mineralizirane piljevine. Prema tome, radi se o građevnom materijalu koji nije štetan za okoliš. Oni predstavljaju estetski sustav za čuvanje vina koji se uklapa praktički u sve vrste vinskih podruma. U savršenoj je harmoniji s tradicionalnim prostorima sa zidovima od opeke, a suvremenije, malo „hladnije“ podrume, čini prijateljskima.

Vinski sustavi od Durisol elemenata teško su zapaljivi, uslijed čega su sigurniji od polica ili stalaka od čistog drveta. Kemijski su u potpunosti neutralni te ne korodiraju, a ta ih izvanredna osobina čini višestruko trajnijima od konkurentnih proizvoda. Zbog sastava Durisol elemenata, ove police otporne su i na štetne utjecaje okoline, što ovaj način čuvanja vina čini i sigurnim, a ne samo estetički privlačnim.

A webshopunkban további hasznos információkat talál a termékről!

Tovább a Webáruházra!

Od elemenata različitih dimnezija i oblika svatko proizvoljno može sastaviti sustav za čuvanje vina u skladu s vlastitim željama. Durisol elementi, koji čine manje ili veće pretince,  međusobno se savršeno i sigurno slažu, a pretinci se lako mogu preinačiti, što rezultira varijabilnošću.

U Hrvatskoj, jedino Leier prodaje građevni materijal i građevne elemente od Durisola. Naše police za čuvanje vina na bazi mineralizirane piljevine stvaraju prirodnu atmosferu i ugodan osjećaj. Topli spremnici drvenastog dodira nemaju pozitivan učinak samo na našu dušu, već i na naša vina. U Durisol sustavima je, na primjer, manja šansa da se etikete na čuvanim vinima oštete.

Prema jednoglasnom mišljenju naših zadovoljnih kupaca, najveća prednost Durisol regala – uz besprijekornu estetiku i svjesnost o okolišu pri proizvodnji – je u tome, da se proizvoljno slažu te da je preinake moguće napraviti u bilo kojem trenutku. Sustav regala moguće je bilo kad preinačiti, proširiti ili premjestiti u skladu s veličinom prostorije i količinom vinske kolekcije.

Montaža Leierovih sustava za čuvanje vina od Durisola ne traži nikakvu stručnost. Elemente smo kreirali tako da se lako i jednoznačno sastavljaju te da za sigurno postavljanje police nije potrebno zvati stručnu osobu i stvarati dodatni trošak.

Durisol sustavom za skladištenje vina, u bilo kojoj prostoriji kuće možete stvoriti atmosferu vinskog podruma. Dugovječni sustav polica bit će dostojan partner vaše vinske kolekcije. Još samo trebate pozvati prijatelje kako bi ste se pohvalili kolekcijom i vašim prekrasnim novim policama.      

                                                                                       

További információkért és vásárlásért keresse fel webáruházunkat!

Tovább a Webáruházra!