Montažni zidovi

Zidni panel

Zidni panel

Elementi predgotovljenih zidova

Njihova primjena nudi savršeno rješenje za gradnju svih vrsta nosivih ili pregradnih zidnih konstrukcija, kao što su zidovi podruma, okna dizala, potporni zidovi, ali može ih se primijeniti i za obavljanje posebnih inženjerskih zadataka. Monolitni zid građen od predgotovljenih elemenata po svim je pitanjima jednak kao i armirano-betonski zidovi građeni na licu mjesta, a njihova kvaliteta i mogućnost primjene nude vam još više.

Potporni zidni elementi

Potporni zidni elementi

Leierovi potporni elementi (LTE) rade se s visinom 60 – 300 cm, a njihova jedinična nazivna dužina je 1 m, ali je moguća proizvodnja i u drugim dimenzijama. Odgovarajući tip elementa bira se iz ponude prema zahtijevanoj visini potpore.

Šuplje pred napregnute stropne ploče

Šuplje pred napregnute stropne ploče

Leierove šuplje pred napregnute stropne ploče (LÜF) su predgotovljeni prednapeti elementi koji su pogodni za premošćivanje većih raspona zidova. Slaganjem ploča jednih uz druge dobiva se punovrijedna (nosiva) konstrukcija koja ne zahtijeva podupiranje na licu mjesta, oplatu ili armirano-betonski pojas te se može opteretiti odmah nakon ugradnje.