PDF preuzimanje Ispiši ovaj članak E-mail

Leier proizvodi za uređenje okoliša

Leier a rendezett környezetért Imamo prirodnu potrebu za stalnim uređivanjem i uljepšavanjem našeg okoliša. Uređeni životni prostor olakšava nam svakodnevicu i podiže standard življenja.

Leierovi građevni materijali olakšavaju vam život!

Ekstremni vremenski uvjeti današnjice učinili su evidentnom potrebu za dugoročnim razmišljanjem i rješenjima koja uključuju zaštitu životne sredine. Na to moramo obratiti posebnu pozornost i u našem neposrednom okruženju.

  • Pločnike i kolne prilaze možemo oblagati širokom paletom Leierovih ploča te time osigurati lagodan pristup našim domovima.
  • Odvod velikih količina oborinskih voda olakšavano putem Leierovih elemenata za oblaganje kanala.
  • Za estetsko uređenje zelenih pojaseva možemo birati između proizvoda za uređenje i uljepšavanje vrta.
  • S razlogom možemo biti ponosni na naše mjesto stanovanja, što može biti unosno i u turističkom smislu.Oblaganje kamenom bolje je od asfalta*

  • Ekonomičnije je i štedljivije jer je kamen otporan na vremenske uvjete i može se preslagivati bez oštećenja. Pri tome se ne stvara ni buka ni otpad koji je potrebno odvoziti. Ponovno složena obloga je kvalitetom i estetskom pojavom istovrijedna s originalnom.
  • Ne šteti okolišu jer se sastoji samo od prirodnih materijala. Oborinske vode brzo odvodi kroz fuge te na taj način ne opterećuje kanalizacijske vodove, onemogućuje stvaranje lokvi te se brzo suši. Propušta zrak, a tlo ostaje vlažno, što osigurava optimalne uvjete i za biljke.
  • Estetičnije i raznolikije od asfalta te se uklapa u stil i atmosferu okruženja, a izvedba obloge ograničena je isključivo maštom projektiranja.
  • Trajnije je jer je kamen otporan na habanje, mraz i moguće curenje pogonskih goriva.
  • Stvara ugodnije okruženje jer je otporan na vrućinu (jako sunce), manje se zagrijava od asfalta te time pomaže u optimizaciji lokalne mikroklime.
prije
sada

*Izuzev cesta s brzim prometom i državnih cesta, kamena obloga svuda je bolja od asfalta.

Pomoću Leier proizvoda možete izgraditi estetski privlačan i trajan dom! Kod naših partnera, trgovinama građevinskog materijala, možete pronaći izuzetno široku paletu proizvoda.

Informirajte se na našoj internetskoj stranici i pronađite vama najbližeg distributera.