PDF preuzimanje Ispiši ovaj članak E-mail

LUX betonski crijep

Lux barnacserépBetonski crijep najrašireniji je krovopokrivački materijal današnjice jer je od betona moguće jednostavno proizvesti lijepi crijep koji rezultira estetički privlačnim krovom. Radi se o čvrstom i trajnom materijalu. Putem Lux crijepova mogu se izvesti krovovi koji štite kuću i koji su privlačni oku.

Linije i oblici Lux betonskih crijepova pročišćeni su i čine savršene lukove crijepova bez prekidajućih prijelaza ili otvora. Lučna izvedba ne može se zanemariti ni iz estetskih razloga, ali je još važnije je ovime riješena i ventilacija krova. To je posebno bitno u ljetnim vrućinama jer se zahvaljujući dobroj ventilaciji ne pregrijavaju ni donje konstrukcije.

Lux betonski crijepovi građevni su materijali velikih površina, što omogućava brzu i ekonomičnu gradnju, dok odvodni žlijebovi na površini crijepa čuvaju krov od kapilarne vode.

Ove crijepove proizvodimo u Mađarskoj i nedvojbeno se radi o Europskoj kvaliteti. U potpunosti zadovoljavaju sve europske norme, što je najbolje dokazano izdanim i zasluženim CE certifikatom. Neovisno o promjenjivosti ili jačini vremenskih uvjeta, Lux betonski crijepovi čvrsto se drže u svim uvjetima.

Lux i Lux Aero crijepove proizvodimo u ukupno 5 boja i uz najvišu kvalitetu. Pored izdrživosti primijenjene sirovine, crijep svoju trajnost može zahvaliti i svojoj posebnoj oblozi.

LUX
BroncaSmeđa
Lux bronz cserép Lux barna

Za daljnje informacije o proizvodima, kontaktirajte vašeg najbližeg distributera!

Za upite našim trgovcima kliknite ovdje!

Leierovi Lux crijepovi obloženi su s dva sloja, prvim temeljnim slojem koji osigurava prianjanje i čini ravnomjernu površinu za drugi izuzetno sjajni sloj. Ta dva sloja čine Lux betonske crijepove izuzetno otpornim i trajnim te, zahvaljujući toj višeslojnoj oblozi, dobivamo ne samo trajne, već i izuzetno sjajne crijepove koji se lako održavaju.

Naši crijepovi visokog sjaja spadaju u premium kategoriju proizvoda te raznovrsnim bojama i oblicima daju krovu jedinstven stil. Lux betonski crijepovi ne dobivaju samo površinsku obradu, već su za trajnost boja zaslužne gotovo sve faze proizvodnje, a bojimo već i sirovinu crijepova.

Naši betonski crijepovi predstavljaju građevni materijal premium kategorije koje proizvodimo iz prirodnih materijala uz primjenu najviše razine stručnosti. Naš cilj je proizvesti crijepove trajne vrijednosti, a na to pazimo u svim fazama proizvodnog procesa. Tijekom proizvodnje također obraćamo veliku pozornost i na zaštitu okoliša. Zahvaljujući suvremenoj tehnologiji, energetska potreba proizvodnje je niska, a proizvodni proces zatvoren.

Zbog svojih građevnih svojstava, svaki Lux betonski crijep ima izrazito visoku čvrstoću. Zahvaljujući tome, oni se ne savijaju s prolaskom vremena. Vlagu skoro da i ne upijaju. Budući da su otporni na mraz,  ne oštećuju se ni u zimskim uvjetima. Zahvaljujući precizno određenim dimenzijama i savršenom prianjanju, elementi ostaju sigurno na svom mjestu čak i pod kritičnim okolnostima, bilo da se radi o pojavi olujnog vjetra ili velikih količina snijega,

Naziv proizvodaLUX osnovni crijepLUX rubni crijepLUX
ventilacijski crijep
LUX grebeni crijepLUX početni grebeni crijepLUX trajni razdjelni crijep
Izgled Lux alapcserép Lux szegélycserép Lux szellőzőcserép
 
 Lux kúpcserép Lux kezdő kúpcserép Lux hármas elosztó kúpcserép
Dimenzije (cm) 33x42 33x42 33x42 42x26x10 43x24x10 -
kom 10 (/m2) 3,0 (/fm) 1,6 (/10 m2) 2,7 (/fm) 1,0 (/grebenu) 1,0 (/grebenom vrhu)
kg/kom 4,6 6,7 7,0 4,4 5,4 6,0
paleta EUR EUR EUR EUR EUR EUR
kom/paleta 240 32 28 105 50 36


Imate li dodatna pitanja? Naši stručnjaci rado će vam pomoći u otklanjanju nejasnoća!


Upišite svoj poštanski broj ili ime mjesta!=> ¤