PDF preuzimanje Ispiši ovaj članak E-mail

Leiertherm 38 U+Z

LeierPLAN 38 N+F, Leiertherm 38 N+F tégla

Leiertherm 38 U+Z  opeka nudi uštedu u materijalu jer zahvaljujući U+Z izvedbi (utor i zub) vertikalni spoj opeke nije potrebno popunjavati mortom. Omogućuje gradnju nosivih zidova debljine 38 cm, pri čemu je dovoljno koristiti normalnu žbuku za zidanje i žbukanje..

Želite li proizvode vidjeti i uživo? Ovdje možete pronaći popis Leierovovih distributera!

Leiertherm keramički zidarski elementi u sebi objedinjuju povoljne temeljne osobine gradnje opekom. Proizvodnja sirovine i ponovna prerada opterećuju okoliš u minimalnoj mjeri.

Opeka je materijal koji ne gori. Prema tome, objekti građeni od opeke sigurni su od požara. Zidovi od opeke imaju povoljne osobine po pitanju čvrstoće, a otporni su i na mehanička opterećenja. Zidne konstrukcije imaju dobru zvučnu izolaciju.

Točnost dimenzija = niži troškovi gradnje

Zbog gustoće materijala, konstrukcije od opeke imaju iznimne sposobnosti vezane uz akumulaciju topline i regulaciju temperature. Opeka također ima dobra svojstva regulacije vlažnosti zraka te, prema tome, omogućuje izgradnju stambenih prostora s ugodnom mikroklimom. Zidovi od opeke odlično se mogu žbukati.
Ovom sustavu uz nosive vanjske zidove pripadaju i pregradne ploče te elementi za nadvoj. Jednoznačna prednost primjene ove grupe proizvoda je u tome, da su elementi proizvedeni od materijala iste kvalitete. Zbog navedenoga, zidne konstrukcije i nadvoji mogu se graditi sličnom tehnologijom i u jedinstvenom mjernom sustavu.

Brzina = niži troškovi radne snage

Za daljnje informacije o proizvodima, kontaktirajte vašeg najbližeg distributera!

Za upite našim trgovcima kliknite ovdje!


Tehički podaci:

 

 
Leiertherm 38 U+Z
SVOJSTVO VRIJEDNOST JEDINICA MJERE
Dimenzije 25x38x23,8 cm
Utrošak 16 kom/m2
Bruto obujamska masa 650 kg/m3
Nazivna masa 15,5 kg
Deklarirana tlačna čvrstoća 10 N/mm2
Toplinska provodljivost - W/mK
Koeficijent prolaska topline
(U plan. zida)
- W/m2K
Zvučna izolacija - dB
Razred reakcije na požar A1  

 

Imate dodatna pitanja? Za pomoć se obratite vašem lokalnom zastupniku!

=> ¤